donderdag, september 21, 2023
Geen categorie

Welkom op AEDHeemskerk.nl

Stichting AED Heemskerk is verantwoordelijk voor het AED netwerk in de Gemeente Heemskerk. De Stichting bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers en samen aan het actief houden van de 6-minuten zones in Heemskerk zodat iedereen de snelste hulp krijgt bij acuut hartfalen.

Elke dag krijgen 40 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. De overlevingskans is het grootst als iemand binnen 6 minuten reanimeert en een AED aansluit. Als elke minuut telt, is snelle hulp van levensbelang. Ook jij kunt helpen!

Reanimeren…redt levens. Wil jij het verschil maken bij jou in de buurt en meedoen?

Aanmelden als vrijwilliger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *